Cel Mai Bun FoRuMz
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Cel Mai Bun FoRuMz

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
Top postatori
-XTCS-Ally (101)
Admin,daca asa se poarta. I_back_catdAdmin,daca asa se poarta. I_voting_barAdmin,daca asa se poarta. I_vote_rcap 
aDy (69)
Admin,daca asa se poarta. I_back_catdAdmin,daca asa se poarta. I_voting_barAdmin,daca asa se poarta. I_vote_rcap 
-XTCS-KniGhT (49)
-XTCS-ReMuS (48)
k1dzOr (20)
-XTCS-Pitic kiLL y0u (7)
.yo.mafia. (3)
D@vid[1]-David (2)
mafia (2)
crystyans (1)
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar

Admin,daca asa se poarta.

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
mafia
AdMiNisTraToR
AdMiNisTraToR

Data de înscriere : 08/03/2009

Admin,daca asa se poarta. Empty
MesajSubiect: Admin,daca asa se poarta.   Admin,daca asa se poarta. Icon_minitimeDum Mar 08, 2009 7:11 pm

Nume:Mafia
Nick/Server:.mafia.
Varsta:Deoseama cu parinti vostri sau mai mare in unele cazuri
Localitate/Jud:Petrila HD
Timpul Jucat pe server: Cateva zile nu le-am tinut contu.
Motiv:Poate reusesc sa va fac sa nu va mai injurati si sa nu mai jucati cu coduri ....cei care joaca.
Grad Admin:nu conteaza cava care sa va linistesc de la trivialitati.sa ne auzim cu bine si bafta la joc.
Sus In jos
aDy
AdMiNisTraToR
AdMiNisTraToR
aDy

Data de înscriere : 17/02/2009
Varsta : 28
Localizare : Petrila

MesajSubiect: Re: Admin,daca asa se poarta.   Admin,daca asa se poarta. Icon_minitimeDum Mar 08, 2009 7:39 pm

bn mafia sa sti ca imi place cum joci esti excelent de la mine ai Un PRO................bFt
Sus In jos
-XTCS-ReMuS
sLoT
sLoT
-XTCS-ReMuS

Data de înscriere : 18/02/2009
Varsta : 29
Localizare : Petrila II(Lonea)/Hunedoara

MesajSubiect: Re: Admin,daca asa se poarta.   Admin,daca asa se poarta. Icon_minitimeDum Mar 08, 2009 8:12 pm

Bv de la mn ai clar un PRO si si mai multe daca mi se permite......!
Sus In jos
-XTCS-KniGhT
AdMiNisTraToR
AdMiNisTraToR
-XTCS-KniGhT

Data de înscriere : 22/02/2009
Varsta : 29

MesajSubiect: Re: Admin,daca asa se poarta.   Admin,daca asa se poarta. Icon_minitimeLun Mar 09, 2009 4:38 pm

stiu k joci ff bn .. un PRO Bft
Sus In jos
-XTCS-Ally
AdMiNisTraToR
AdMiNisTraToR

Data de înscriere : 16/02/2009

MesajSubiect: Re: Admin,daca asa se poarta.   Admin,daca asa se poarta. Icon_minitimeLun Mar 09, 2009 5:55 pm

OK dl-e mafia sa sti ca de la mine 100% ai un PRO ... gata ....

================================ADMIN ACORDAT=================================

Astept sa imi dai IP tau pt a te face admin !! BfT ... lol! lol! IP: 85.122.40.38 << IP MAFIA .... ADMIN OWNER ... !!
Sus In jos
mafia
AdMiNisTraToR
AdMiNisTraToR

Data de înscriere : 08/03/2009

MesajSubiect: Re: Admin,daca asa se poarta.   Admin,daca asa se poarta. Icon_minitimeJoi Mar 12, 2009 7:10 pm

ms ca ma-ti facut admin dar tot degeaba daca nu pot sa dau nici macar kick,asa cum sai fac sa inteleaga sa nu se mai injure,la ce ma ajuta adminu numai pentru schimbarea harti?
Sus In jos
-XTCS-Ally
AdMiNisTraToR
AdMiNisTraToR

Data de înscriere : 16/02/2009

MesajSubiect: Re: Admin,daca asa se poarta.   Admin,daca asa se poarta. Icon_minitimeJoi Mar 12, 2009 8:39 pm

mafia amxmodmenu ;... nu functioneaza ... doar amx_ban numele minute !! sau amx_addban IP minute ,,, asa faci la toate
dar daca iti este mai usor cu amxmodmenu am sa pun sa mearga !! scz !!! Very Happy
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Admin,daca asa se poarta.   Admin,daca asa se poarta. Icon_minitime

Sus In jos

Admin,daca asa se poarta.
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» As dori si eu un admin !!
» As dori si eu admin !!!
» Cerere Admin
» As vrea si eu admin
» Cerere admin

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum